Tråkiga motorstölder

  • 22 apr 2018

Hej allihopa,

senaste veckan har det varit flera försök till motorstölder av utombordare på vårt område, vi har därför skärpt säkerheten.

Ikväll när jag kom ner vid 2130 stod körgrinden och gågrinden öppen och ingen i sikte...

Som ett första steg har vi därför tyvärr nödgats byta lås på körgrinden till ett lås där bara styrelsen har nyckeln. Det här är mycket tråkigt för oss, att vi behöver gå till denna grad då det gör det väsentligt jobbigare för alla er som måste in med bil för att hantera era trailerbåtar. I övrigt finns det vagnar om man behöver ha in skrymmande eller tunga saker.

Det gör det i alla fall avsevärt svårare att ta sig in med större fordon (vilket krävs för att få med sig en större utombordare).

Vi diskuterar i styrelsen om ytterligare steg behövs tas. Snart hoppas vi att bommen kommer upp som fyller samma funktion som ett lås med större begränsningar än det som sitter där, då den styrs med taggar som ni har fått ut eller snart hämtar av Jan.

Om ni behöver in, hör av er via mail eller telefon till någon av oss. En del av oss jobbar dagtid så tyvärr kan inte komma loss på dagen, men vi försöker vara så tillmötesgående det går.

mvh

Michael Blix på uppdrag av styrelsen i RBF